Silkeborg Fitness Center
Navervej 12 . 8600 Silkeborg . Tlf. 86 80 18 66

 Åbningstider
Ma-Fre
Lør-Søn
kl. 6-22
kl. 6-22

ONLINE BOOKING

Holdbeskrivelse

 

Nedenfor ser du en kort introduktion af indhold og type på vores forskellige timer.

- og spørg, vi hjælper dig gerne med at vælge de(t) hold, der passer til netop dine ønsker og behov.

 

BodySTEP
Populært og verdensomspændende koncept fra Les Mills. Samme program i 3 måneder. Simpel koreografi, høj intensitet, topmotiverende toner under kyndig instruktion. Kondition og forbrænding.

 

Zumba

Zumba Fitness er en energifyldt time hvor bevægleserne er til hede Latin rytmer, nem koreografi og hvor du får forbrændt en masse kalorier. Det er en time hvor alle kan følge med.

 


Pilates
Pilates er præcise øvelser, der udføres i et stille og roligt tempo med bevidst brug af åndedrættet. Stor effekt på musklerne der ligger helt inde omkring selve kropsstammen, øget kropsbevidsthed og velvære.

 

Pump
Med brug af vægtstænger og skiver,  træner vi hele kroppens muskler igennem. Vi sætter belastningen, så den matcher din nuværende form. Pump er et godt alternativ til maskinerne. En træning der ses og styrker din udholdenhed. 

 

Sculpt/ Trampolin
Sculpt har fokus på styrke, intensitet og udholdenhed. Her trænes også balance, motorik, hjerte, koordination, muskulator - og giver kondition og høj kalorieforbrænding. Det en spændende time, hvor alle kan være med. www.youtube.com/watch

 

Seniormotion

En god blading af kredsløbstræning og styrketræning uden kompliceret koreografi. Kroppen bliver bevæget godt igennem fra top til tå, og der sluttes af med en grundig udspænding. En time hvor alle kan være med, og du er også velkommen selvom du ikke er senior.

 

Yoga 

Alle kan være med, da holdet ikke kræver nogle forudsætninger. Timen består af spændingsfrigørende stillinger, dybe stræk, balance og lidt styrke til blid musik. Vi træner desuden kropsbevidsthed og nærvær.  Vi slutter af med en dybdeafspænding/meditation.

 

 

MBL

Mave, Balle og Lår, som det også kaldes, her får man styrket og strammet muskulaturen i hele kroppen, men med særlig fokus på mave, baller og lår. timen er for dig, som gerne vil enten forebygge eller stramme op på disse områder. Her kræves der ingen rutiner og alle kan være med.

 

Motionsboksning

Et hold hvor alle kan være med uanset alder og form. Slå stress og fustrationer væk. Ingen kontakt, kun motionsboksetræning. Det er super træning for hele kroppen, da det både giver god kondition, udholdenhed og styrke.

CYKLING I SFC

 

Vi har hold både
morgen og aften

 

Udfordre din kondition!
Klik på Udfordre din kondition og se hvordan
 

Kære medlemmer i Silkeborg Fitness Center

Som I nok alle er bekendt med, er vi tilbage til restriktionerne om at bære mundbind til og fra træning. Du skal således ikke bære mundbind, når du træner.

Ligeledes er der indført krav om coronapas i fitnesscentre i form af daglig stikprøvekontrol. Gældende indtil andet meldes ud.

Lad os hjælpes ad med at skabe trygge træningsrammer.

  • Bær mundbind til og fra træning
  • Afsprit udstyr efter brug
  • Vask og sprit dine hænder ofte
  • Bliv hjemme hvis du er syg eller har symptomer
  • Hold afstand
  • Spørg os hvis du er i tvivl om noget

Forsæt god træning.