Silkeborg Fitness Center
Navervej 12 . 8600 Silkeborg . Tlf. 86 80 18 66

 Åbningstider
Ma-Fre
Lør-Søn
kl. 6-22
kl. 6-22

ONLINE BOOKING

Les Mills
Effektiv træningskoncept med højt uddannelsesniveau

 

Bodystep er en energisk konditionsklasse med primær fokus på træning af ben og baller, men man kommer stadig alle muskler i kroppen igennem. Ved hjælp af forskellige helkropsøvelser, vægtskiver og funktionelle øvelser på en stepbænk, udfordrer du dine muskler, samtidig med at du forbedre din kondition og smidighed.

 

De mange forskellige øvelser du kan opleve på timen, findes på forskellige niveauer og alternativer som instruktøren kommer med. Dette gør at alle kan være med på timen, om man er nybegynder eller har en skade som der skal tages hensyn til.

 

BODYSTEP er en såkaldt koncepttime, hvilket gør det lettere for dig som deltager at følge med i, om du er nybegynder eller fast deltager på holdet. Det er præcis samme program der kører hver gang, som bliver udskiftet hver 3 måned.

 

Hver gang et nyt program starter, inviterer vi her på hjemmesiden/facebook til det vi kalder release. Release byder det nye program velkommen på festligt vis og med ekstra afsat tid til at lærer programmet og øvelserne at kende, samt med lidt godt til ganen efterfølgende.

 

Nedstående link viser, hvordan en Bodystep timer kan se ud ved os.

www.facebook.com/watch/

Ses vi på holdet?

CYKLING I SFC

 

Vi har hold både
morgen og aften

 

Udfordre din kondition!
Klik på Udfordre din kondition og se hvordan
 

Kære medlemmer i Silkeborg Fitness Center

Som I nok alle er bekendt med, er vi tilbage til restriktionerne om at bære mundbind til og fra træning. Du skal således ikke bære mundbind, når du træner.

Ligeledes er der indført krav om coronapas i fitnesscentre i form af daglig stikprøvekontrol. Gældende indtil andet meldes ud.

Lad os hjælpes ad med at skabe trygge træningsrammer.

  • Bær mundbind til og fra træning
  • Afsprit udstyr efter brug
  • Vask og sprit dine hænder ofte
  • Bliv hjemme hvis du er syg eller har symptomer
  • Hold afstand
  • Spørg os hvis du er i tvivl om noget

Forsæt god træning.